Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде мнение преди първата тренировка

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде мнение преди първата тренировка
Коментари Харесай

Загорчич: Има интерес към Светослав Вуцов

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде мнение преди първата подготовка на тима.

" Разбира се, най-важното е да се подготвим по най-хубавия метод на лагера в Турция. Надявам се новите момчета в състава да ни оказват помощ за втория полусезон. Пожелавам им здраве и положителни игри. Младите момчета от школата ще получат доста шансове за изява през втората половина от сезона. Ще бъдат промотирани и доста играчи от дубала на Славия ", стартира старши треньорът на Славия.

" Селекцията в никакъв случай не завършва във футбола. Ако има добра опция за Славия, постоянно бихме се възползвали. За в този момент сме запълнили позициите, които ни бяха най-нужни. Надявам се да реализираме по-добри резултати през пролетта. Владимир Николов доста ще ни помогне в нахлуване. От неделя съставът ще бъде изцяло комплектован ", разяснява още Загорчич.
 Славия показа три нови попълнения
Славия показа три нови попълнения

Велко Йеленкович ще се причисли към отбора на следващия ден

На въпрос за възможен произлязъл зимен трансфер на вратаря на Славия - Светослав Вуцов, Златомир Загорчич отговори: " Има ползи към Светослав Вуцов, само че това е въпрос към управлението. Ще стане ясно през идващите седмици, тъй като има ползи и към други наши футболисти. Моята работа е на терена, а не да одобрявам предложения "

Дали ветеранът Георги Петков ще продължи да играе за Славия, макар че е 46-годишен, старши треньорът разкри: " Георги Петков е ужасно момче. Изключително е потребен в съблекалнята. Само да е здрав и ще продължи да бъде в състава единствено да има това предпочитание. Петков има контракт до края на сезона, а след това ще се схванат с треньора ".

" Не желая да мисля за задачите, тъй като тук в Славия значимото е да работим с млади български футболисти. Не желая да им слагам в допълнение напрежение. Ако се класираме за евротурнирите, ще играем ", приключи Загорчич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР